Dag 7 Low Carb, 8x800kcalđŸ’Ș

Sista dagen pÄ första veckan och detta utan sug. Att jag var dag bara Àtit 40% av det normala energibehovet för en kvinna utan att vara hungrig, fattar jag inte! 
I morgonbitti sÄ ska jag vÀga mig ...pirrigt! Ska bli sÄ intressant och se vad som hÀnt...
Nu har jag Ă€tit kolhydratsnĂ„lt i mĂ„nga Ă„r sĂ„ den vikt jag förhoppningsvis tappat kommer inte att vara vĂ€tska, sĂ„ i mitt fall bör det vara fett ...lĂ€ngtar till i morgon😉
 
Ni som hÀnger pÄ mig och inte Àtit lite kolhydrater tidigare, ni har förmodligen sprungit och kissat massor denna vecka. Kolhydrater binder vÀtska och Àter man mindre kolhydrater sÄ slÀpper kroppen pÄ överflödig vÀtska och samtidigt salt. DÀrför rekommenderar jag att ni tar en salt shot, framförallt om ni fÄr huvudvÀrk eller kÀnner er yr ...ta en halv tsk salt och skölj ner med ett glas vatten, huvudvÀrken slÀpper pÄ 20-30min.
 
Till lunch blev det Omelette med kantarellstuvning 285 kalorierđŸ’Ș Har ni inte nĂ„gra kantareller sĂ„ anvĂ€nd annan svamp😉
 
1 Àgg
0.5tsk kokosolja
30g fÀrskost
0.5msk vatten
50g kantareller
10g smör

20g sallad
20g gurka
20g paprika

Gör sÄ hÀr: 

Vispa ihop Àgget och stek det i kokosolja i liten panna, vik ihop och lÀgg tunna omeletten pÄ liten tallrik. Stek kantarellerna i smör, krydda med salt & lite lökpulver, nÀr dom Àr lagom stekta, ha i fÀrskost och vatten, rör om till osten smÀlt, lÀgg upp stuvningen pÄ omeletten...servera med lÀtt sallad till.

 
Till mellanmĂ„l ost & skinkrullar 105 kalorierđŸ’Ș
 
Till middag blev det stekt lax med ugnsrostade rotfrukter och grĂ€slök & vitlökssĂ„s 354 kalorierđŸ’Ș

150g lax
0.5tsk kokosolja
1msk grÀddfil
40g morot
40g kÄlrot
30g sallad
20g paprika

Kryddor: mixpeppar, salt, citronpeppar, vitlökspulver, grÀslök

Gör sÄ hÀr:

Börja med att blanda ihop grÀddfil, vitlökspulver, citronpeppar och finhackad grÀslök stÀll det sedan i kylen sÄ den fÄr dra till sig smak.

SkÀr morot och kÄlrot i smala stavar, lÀgg i en ugnssÀker form och salta och peppra, in i ugnen och rosta dom pÄ 220° i 25-30min.

Salta och krydda med mixpeppar pÄ laxens köttsida (min laxbit har en skinnsida, skinnfri sÄ krydda bÄda sidor). Stek i kokosolja med köttsidan ner först, vÀnd nÀr den fÄtt fin fÀrg och lÄt den stekas till 55-58° innertemp. Servera med enkel sallad...

 
Till kvĂ€llsfika blev det en PaprikabĂ„t med mjukost och gurka 38 kalorier đŸ’Ș
 
Dagen slutade pĂ„ 782 kalorierđŸ’Ș
 
Kram pĂ„ er dĂ€r uteđŸ€—đŸ€—đŸ€—
Dela & gilla gĂ€rna Menyn💞💞💞
Publicerat i 1😀 Mina tankar och dagar
Taggar: 16:8 / 8x800fasta / Lowcarb / LĂ„gkalori / LĂ„gkolhydratkost / Mat / Periodiskfasta