Dag 7 Low Carb, 8x800kcal💪

Sista dagen på första veckan och detta utan sug. Att jag var dag bara ätit 40% av det normala energibehovet för en kvinna utan att vara hungrig, fattar jag inte! 
I morgonbitti så ska jag väga mig ...pirrigt! Ska bli så intressant och se vad som hänt...
Nu har jag ätit kolhydratsnålt i många år så den vikt jag förhoppningsvis tappat kommer inte att vara vätska, så i mitt fall bör det vara fett ...längtar till i morgon😉
 
Ni som hänger på mig och inte ätit lite kolhydrater tidigare, ni har förmodligen sprungit och kissat massor denna vecka. Kolhydrater binder vätska och äter man mindre kolhydrater så släpper kroppen på överflödig vätska och samtidigt salt. Därför rekommenderar jag att ni tar en salt shot, framförallt om ni får huvudvärk eller känner er yr ...ta en halv tsk salt och skölj ner med ett glas vatten, huvudvärken släpper på 20-30min.
 
Till lunch blev det Omelette med kantarellstuvning 285 kalorier💪 Har ni inte några kantareller så använd annan svamp😉
 
1 ägg
0.5tsk kokosolja
30g färskost
0.5msk vatten
50g kantareller
10g smör

20g sallad
20g gurka
20g paprika

Gör så här: 

Vispa ihop ägget och stek det i kokosolja i liten panna, vik ihop och lägg tunna omeletten på liten tallrik. Stek kantarellerna i smör, krydda med salt & lite lökpulver, när dom är lagom stekta, ha i färskost och vatten, rör om till osten smält, lägg upp stuvningen på omeletten...servera med lätt sallad till.

 
Till mellanmål ost & skinkrullar 105 kalorier💪
 
Till middag blev det stekt lax med ugnsrostade rotfrukter och gräslök & vitlökssås 354 kalorier💪

150g lax
0.5tsk kokosolja
1msk gräddfil
40g morot
40g kålrot
30g sallad
20g paprika

Kryddor: mixpeppar, salt, citronpeppar, vitlökspulver, gräslök

Gör så här:

Börja med att blanda ihop gräddfil, vitlökspulver, citronpeppar och finhackad gräslök ställ det sedan i kylen så den får dra till sig smak.

Skär morot och kålrot i smala stavar, lägg i en ugnssäker form och salta och peppra, in i ugnen och rosta dom på 220° i 25-30min.

Salta och krydda med mixpeppar på laxens köttsida (min laxbit har en skinnsida, skinnfri så krydda båda sidor). Stek i kokosolja med köttsidan ner först, vänd när den fått fin färg och låt den stekas till 55-58° innertemp. Servera med enkel sallad...

 
Till kvällsfika blev det en Paprikabåt med mjukost och gurka 38 kalorier 💪
 
Dagen slutade på 782 kalorier💪
 
Kram på er där ute🤗🤗🤗
Dela & gilla gärna Menyn💞💞💞
Publicerat i 1😀 Mina tankar och dagar
Taggar: 16:8 / 8x800fasta / Lowcarb / Lågkalori / Lågkolhydratkost / Mat / Periodiskfasta