Härliga soliga onsdagsmorgon!

Länge sedan jag skrev något, men nu är jag här igen 😉
 
Idag vaknar jag med en härlig känsla i kroppen, jag gjorde en elkonvetering igår med lyckat resultat. Nu slår mitt hjärta lugnt och i jämn takt, det är så otroligt skönt! Har fått reda på att ca 70% får tillbaka sitt fladder/flimmer efter en månad, men jag har bestämt att jag tillhör dom andra 30% och att detta håller nu.
Som jag skrivit innan så äter jag lchf för min hälsa, nu har jag även bestämt att jag inte ska inta någon stimulantia så som kaffe, vin eller tuggummi (visste ni att dom flesta sockerfria tuggummi med xyletol, även har aspatam...just aspatam skapar hjärtklappning och arytmi mm..).
 
Jag trodde att sluta med kaffe skulle bli ett helvete, men det gick som en dans har inte en fått huvudvärk. Vin kommer jag sakna så fort vi äter en god biff, men annars ser jag inget problem där heller. Men ärligt, tuggummi saknar jag oerhört mycket...jag har alltid ett tuggummi i munnen och haft så i många år. Inte katten trodde jag att det skulle vara så svårt att sluta med. Men har inte tuggat tuggummi nu på ett par månader, vetskapen om att aspatam fanns i mitt favorit tuggummi Extra gjorde mig så arg att jag kommer aldrig mer stoppa ett tuggummi i munnen...
 
Min favorit frukos, ägg och bacon med en rykande varm kopp te 😋😋😋
Efter frukosten ska jag fortsätta packa husbilen, äntligen är våren här och vi ska på roadtripp.
Kolla vilka fina muggar jag fått av min mor ❤
 
Kram på er där ute 🤗🤗🤗