Dag 20 Low Carb, 8x800kcalđȘ
Botten:
0,5dl pofiber (9 g)
1 msk sesamfrö
1 tsk bakpulver
1 Àggvita
1.5msk fil
Blanda ihop allt i en liten bunke, dela ett bakplÄtspapper pÄ hÀlften, lÀgg upp degen pÄ papperet. Blöt fingrarna i lite vatten och platta ut degen. In i micron i 1.5min högsta effekt, min Àr pÄ 750w. LÄt den svalna helt innan ni lossar den frÄn papperet, lÀgg brödet pÄ bakplÄten. Bred pÄ tomatsÄs, toppa med tonfisk, purjolök, champinjoner och ost ...in i ugnen pÄ 225° till fin fÀrg.
Topping:
10g purjolök
50g champinjoner
30g tonfisk
1dl riven ost
Vitlök efter smak
TomatsÄs:
2tsk tomatpuré
4tsk vatten
Kryddor: vitlökspulver, oregano, svartpeppar, salt
Rör om vatten tomatpure och kryddor, bre sedan tomatsÄsen pÄ brödbotten.
Pizzasallad:
20g vitkÄl
1krm rapsolja
1krm vinÀger
Kryddor: svartpeppar, salt
Ta osthyvel och hyvla vitkĂ„l, slĂ„ pĂ„ olja, vinĂ€ger och krydda ...rör omâș
Till middag stekt torsk med stuvad spenat 322 kalorier đȘ
1 kokt Àgg
150g torsk
5g smör
1.5dl tinad spenat
30g fÀrskost
Kryddor: lökpulver, vitpeppar och salt.
Gör sÄ hÀr:
Stek torsken till en innertemp pĂ„ 55°. Ta 1.5dl tinad spenat i en kastrull nĂ€r det kokat upp ha i fĂ€rskosten, rör om och krydda. Servera med ett kokt Ă€ggđ
1 Àgg
1tsk majonnÀs
50g paprika
Flingsalt
Gör sÄ hÀr:
Mosa Ă€gget tillsammans med majonnĂ€sen och fyll paprikan, strö flingsalt pĂ„đ