Dag 18 Low Carb, 8x800kcalđȘ
![](https://cdn1.cdnme.se/4803447/9-3/20190925_122150_5d8b5b4fe087c34e3083d87e.jpg)
1 kokt Àgg
1.5 dl tinad hackad spenat
1 msk grÀdde
2 tsk kalvfond eller grönsaksfond
1.5 dl vatten
Kryddor 1 krm av varje: lökpulver, vitlökspulver, svartpeppar och lite salt efter smak.Â
![](https://cdn1.cdnme.se/4803447/9-3/20190925_123240_5d8b5b7d2a6b222edcc15939.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4803447/9-3/20190925_114956_5d8b387b2a6b222ee13c2fad.png)
![](https://cdn2.cdnme.se/4803447/9-3/20190925_184812_5d8b9a8e9606ee112f8c81c9.jpg)
120g ÀlgfÀrs (har ni inge ÀlgfÀrs, ta nötfÀrs)
60g kantareller eller valfri svamp.
0.5tsk kokosolja
3msk grÀdde
1tsk viltfond (behövs 1tsk viltfond att pensla biffarna sÄ +2kcal)
60g blomkÄl
20g sallad
15g gurka
15g paprika
Kryddor: mixpeppar och salt
Gör sÄ hÀr:
Pressa ihop köttfÀrsen till 2st biffar pensla biffarna med lite viltfond, krydda och stek i lite kokosolja pÄ hög vÀrme, dra ner pÄ vÀrmen nÀr ni fÄtt yta pÄ biffarna. Stek kantarellerna till fin fÀrg, ha i grÀdde och viltfonden och krydda om ni tycker det behövs, tycker ni sÄsen blir för tjock sÄ spÀ med vatten. Koka blomkÄl. Servera med en sallad...
![](https://cdn3.cdnme.se/4803447/9-3/20190925_184017_5d8b99589606ee1147af6fcb.png)
![](https://cdn3.cdnme.se/4803447/9-3/20190912_180851_5d8c53092a6b22596c208ea6.jpg)
Superbra