Yes! Minus på vågen igen💪

Yes! Denna vecka har jag gått ner 1.2kg så på dessa 5 veckor har jag gått ner 6.7kg, jag är galet nöjd med det eftersom min kropp är väldigt trög och grymt duktig på behålla kilona. 
Nu känner jag att det är dax att börja äta 800kcal 2 dagar i veckan, jag kommer lägga ut dessa här på bloggen, mina dagar kommer troligen att vara tisdagar och torsdagar. Ni som fortfarande kör varje dag, kan hoppa tillbaka till tidigare menyer.
 
Jag känner mig nöjd med vad jag väger nu, sammanlagt -25.7kg💪 Gör inget om jag tappar något kilo till men gör heller inget om det stannar här. Så att jag fortsätter med att äta 800kcal 2 dagar i veckan är endast för hälsan, kroppen mår bra av att äta lite mindre ibland det är bara naturligt att vi inte alltid stoppar i oss föda. Jag kommer även fortsätta med periodisk fasta 16:8.
 
Kram på er där ute 🤗🤗🤗
Dela och gilla gärna mina menyer 💞💞💞
#1 / / Maria:

WOW! Bra jobbat! Jag kör 1-2 veckor till sen övergår jag också till 2 dagar /v. Tusen tack för dina goda och enkla recept :)

Svar: Tack😍 Heja dig💪
Yvette

#2 / / Gunilla:

Hej! Hittade ditt instakonto häromdagen. Väldigt trevliga recept må jag säga! Nu är jag peppad att prova dina menyer om 800 kalorier. Ser väldigt gott ut. Håller på ladda för att starta ett datum när det inte är så mycket frestelser på G, förmodligen 1 november. Du borde göra en bok av dina menyer. Du ser förresten mycket yngre ut mot för 5 och 10 år sedan. :-) /Gunilla

Svar: Tack så jättemycket 😍 Många som skriver till mig om att jag borde ge ut en bok, är lite feg och tror inte något förlag vill ge ut mina recept. Men visst skulle det vara en dröm som gick i uppfyllelse 💖
Yvette