Dag 28 Low Carb, 8x800kcal💪

Imorgon är det invägning, känns inte som jag gått ner massor men allt som är minus gäller. Jag känner mig så mycket piggare när jag äter så här och inte känns det som jag gör avkall på något... nja saknar ett glas vin, älskar och ta ett glas till maten ibland. Men att vara utan det ett litet tag är inte jättestor uppoffring för mig🥂 men när denna dag är slut så här vi gjort halva resan, bara 4 veckor kvar💪 Det vill säga om man kör i 8 veckor, redan nu finns det nog ni som börjat köra 800kcal 2 dagar i veckan.
 
Men hur känner ni er nu när vi är halvvägs?
 
Till lunch blev det krämig Broccoli och ostsoppa 152 kalorier 💪

175 g broccoli
1 msk kavli mildost 7%
2.5dl vatten
1 msk grädde
1 tsk fond

Kryddor: 2krm lökpulver, 0.5krm grovmalen svartpeppar och lite salt.

Gör så här:
Jag brukar alltid passa på och använda stammen på broccolin jag skalar stammen med potatisskalare och en bukett för att dekorera med, skär i bitar och koka allt riktigt mjukt. Slå av vattnet men spar 2.5dl och slå tillbaka det i kastrullen (lägg broccolibuketten åt sidan) ha i resten av ingredienserna och mixa soppan slät med stavmixer eller blender. Häll upp i djuptallrik och bryt små bitar av broccolibuketten ... blir riktigt mycket soppa och väldigt krämig, bara och njuta 😋
 
Till mellanmål 2 skinkrullar med 2 skivor ost i 105 kalorier 💪
 
Till middag köttbullar i gräddsås med rotfrukter och pressgurka 353 kalorier 💪
120g nötfärs
0.5tsk kokosolja
2msk grädde
1msk vatten
1tsk kalvfond (behövs 1tsk kalvfond att pensla biffarna så +2kcal)
40g kålrot 
40g morot 
10g vinbär
25g gurka

Kryddor: mixpeppar och salt

Gör så här: Koka kålrot och morot. Rulla köttfärsen till små köttbullar, pensla köttbullarna med lite kalvfond, stek i lite kokosolja på hög värme, dra ner på värmen när ni fått yta på köttbullarna. Ha i grädde och kalvfonden och krydda om ni tycker det behövs, tycker ni såsen blir för tjock så spä med vatten. Servera med lite vinbär och pressgurka... så här gör du sockerfri pressgurka, lag 0.5dl ättika 12%, 2msk sukerin eller sötströ och 1,5dl vatten rör om och ha i gurka och dill eller persilja.

 
Till kvällsfika 2st paprikabåtar 133 kalorier 💪
100g paprika
2 skivor skinka
2 skivor ost
10g sallad
15g gurka
 
Dagen slutade på 743 kalorier 💪
 
Kram på er där ute 🤗🤗🤗
Dela och gilla gärna mina menyer 💞💞💞
Publicerat i 1😀 Mina tankar och dagar
Taggar: 16:8 / 5:2 / 8x800fasta / Lowcarb / Lågkalori / Lågkolhydratkost / Mat / Periodiskfasta