Välkommen till min blogg!

 Snapchat har ett bra filter 😀
 
Lite om mig...

Lever ihop med min sambo och två trasselsuddar (Affenpincher) i mitten av Sverige, många säger nog Norrland om detta underbara ställe 😊

Känns som jag fått en ny chans nu vid 48års ålder och jag är glad att jag lever. Den 9 september 2017 fick jag en stroke. På magnetröngen visa det sig att jag haft en stroke tidigare också (som jag inte märkt). Visa sig oxå att jag har ett menigiom och en pineale cysta i huvudet, vad som är konstigt är att jag inte känt av något av detta. Jag har haft turen att inte fått några fysiska symtom efter stroken, lider idag av hjärntrötthet. Den 13 november åkte jag till rehabiliterings avdelning för att kolla upp sviterna efter stroken, då upptäckte läkaren att jag hade på tok för hög vilopuls 160 slag/min så det blev ilfart till akuten. Man upptäckte då att jag har förmaksfladder, äter just nu betablockerare för att hålla pulsen nere och blodförtunnande för hindra propp. Nu har jag fått ett svar på varför jag fått en stroke eller två som dom är, fladder/flimmer orsakar proppar. Mina värden är jättebra och varit hela tiden, bra kolesterol, bra socker, bra blodtryck alltså alla vitala värden är bra. Så innan upptäckten av fladdret så visste dom inte varför jag fått stroke.

 

Varför jag nu har starta denna blogg är för att få skriva av mig lite om min hälsa och vad kosten kan komma att göra för just hälsan. Jag har ätit LCHF i ca 8 månader, gått ner 5kg och jag ska ner mer. Jag tror att jag tappar vikt så långsamt för att jag nyligen gått igenom så mycket och mina hormoner är i obalans, tydligen hamnat i övergångsåldern mitt i allt (ska berätta mer om det sedan).

Ursäkta om mina meningsbyggnader är lite tokig men det är nog min hjärntrötthet, jag surrar till det när jag pratar också (enligt min sambo)

 
Jag och min sambo i Mexico 2014 😘
 
 Våra små älsklingar Berra och Arvid ❤ Nu 7år gamla.
 
 Vår husbil som vi älskar, har blivit en hel del mil i denna 🚙
 
Publicerat i 1😀 Mina tankar och dagar / 👩 Lite om mig...
Taggar: Flimmer / Förmaksfladder / Keto / Ketogenkost / Kolhydratfri / Lchf / Lchfmat / Lowcarbhighfat / Lågkolhydratkost / Mat / Meningeom / Pineale cysta / Sockerfri