LCHF Low Carb High Fat Del 4.

 
Ja varför rör sig vågen så långsamt ner? Jag vet att det sägs att väg dig inte utan mät istället, men jag kan bara inte låta bli och väga mig. För enligt mig så tycker väl jag att försvinner det 8cm på måttbandet så bara måste det även synas på vågen.
 
Mina teorier om varför jag tappar vikt långsamt bygger jag på mitt eget mående (kanske någon känner igen sig). Först och främst så tror jag det bromsade upp när jag fick stroke och sedan förmaksfladder på hjärtat. Men sedan spelar hormonerna en väldigt stor roll, och jag har hamnat i menopausar och vandrar in i klimakteriet. Vi alla kvinnor vet hur vi går upp inför mens och hur vi sedan går ner när den slutar, vi rent av känner oss smal första dagarna efter mens 😉 Och jag kan tänka mig att just klimakteriet bromsar en hel del, även läst att vissa kvinnor går upp i vikt. Det har inte jag, därför tycker jag att stå still på vågen är positivt kontra att gå upp i vikt. Sedan har jag en till faktor som gör att jag inte går ner ...jag har bantat sönder min kropp. Här läst detta någonstans, det innebär att min kropp är inställd på svält alltså dålig förbränning. Tyckte det lät logiskt.
 
 Jag har nu bestämt att jag ska yoga 3ggr i veckan och även försöka komma ut på promenad varje dag (så himla kallt nu bara). Yoga kör jag på min matta här hemma i tryggheten.