Stuvad morotspagetti, vitkål mm
Man kan stuva vad man vill, vitkål, butternut, kålrotspagetti, blomkål, broccoli, spenat ja vad man vill 😉
![](https://cdn1.cdnme.se/4803447/9-3/received_262494944285349_5a7840c79606ee522c1f1822.jpg)
Här är det dill och hackade ägg i vitkålstuvningen. 😋
Stuvning 2 port
Tar Philadelphia ost, ca 50-75g, och så tar jag en skvätt grädde, lite lagom så jag får rätt tjocklek på såsen. Tillsätt salt och vitpeppar... krydda med det som faller en i smaken.
![](https://cdn2.cdnme.se/4803447/9-3/img_20180203_124754_635_5a75cab9ddf2b30a9eff5c58.jpg)
Koka morotspagetti eller det man valt i 3-4 min, slår det i ett durkslag så det får rinna av. Gör stuvningen på sidan om i en kastrull, när jag fått rätt tjocklek på såsen, häller jag i morotspagetti, vänder ner dom i den varma såsen, inte rör om 😀
![](https://cdn3.cdnme.se/4803447/9-3/20171210_164530_5a75cbfeddf2b30a39b8621c.jpg)
Dillstuvad vitkål med stekt torskrygg 😊 vad som är gott, hacka kokt ägg och vänd ner i stuvningen 😋
![](https://cdn2.cdnme.se/4803447/9-3/received_262494914285352_5a78414a9606ee52213ed150.jpg)