Nytt år, nya tag...

Nu närmar vi oss slutet på 2018, detta år har varit fyllt med massor av motgångar ...hela detta år har gått till att läka ihop allt som drabbat mig.
September 2017 hände allt mig, känns det som. Åker in akut för jag fick en stroke. Då upptäcktes att jag även haft en stroke tidigare och att jag har en tumör på höger sida på hjärnan och en cysta på tallkottköteln (sitter mitt i hjärnan), båda dessa är godartade men får inte växa. Någon månad senare så upptäcker dom att jag har fel på mitt hjärta, både förmaksfladder och flimmer, detta innebär att mitt hjärta slår alldeles för fort och ojämt. Kan ibland ha en vilopuls på 160 slag/minut. Jag har haft en otrolig tur som inte fått några fysiska men efter stroken, men lider av hjärntrötthet.
Nu till det possitiva...
Som jag skrev, detta år har gått till att läka. Min tumör och cysta har inte växt något, är fortfarande ca: 1cm stora. Jag har opererat hjärta och i dagsläget så slår det i sinusrytm ca: 60 slag/min. Lider fortfarande av hjärntrötthet men är övertygad om att detta kommer bli bättre nu när hjärtat mår bättre 😍
 
Sedan är jag övertygad om att min kost har hjälpt mig läka, framförallt så har jag gått ner i vikt. Har inte gått ner jättemycket och det har gått i snigelfart, men det beror nog på att kroppen haft fullt upp och att jag även mitt upp i allt detta hamnat i klimateriet. Men sammanlagt gått ner 11,5kg. Vågen stog still nästan ett helt år men så börja jag med 5:2 ala LCHF och har gått ner 4,5kg på ca: 4 veckor, snittar 1kg i veckan.
 
Nu ser jag fram emot ett friskare 2019 med nya krafttag och massor med god mat😋
Jag har startat en grupp på facebook där vi kan peppa varandra klicka HÄR.
 
Gott Nytt År till er alla 🍾🥂🎉
 
 
 
#1 / / Maria:

Vilken kämpe du är! Fantastik förebild och inspiratör. God fortsättning på det nya året!

Svar: Tack😍 Detsamma god fortsättning!
Yvette