Lchf Matig Paj
Med inspiration av halvalindas recept. Måste säga att den är mycket godare en vanlig paj.
![](https://cdn3.cdnme.se/4803447/9-3/20180828_130430_5b852d57ddf2b323d9e9fe89.jpg)
Här är en Tacopaj, men man kan byta ut tacofärsen mot vilka ingredienser som man vill och tycker om 😀
4port 225°C (437°F) i 35min
400 g blandfärs
350 g riven mozzarellaost
4ägg
3dl grädde (1.3 cup)
2 msk tacokrydda
3dl riven ost (typ prästost) (1.3 cup)
Salt
Täck botten på pajformen med riven mozzarella.
Stek köttfärs i egen gjord tacokrydda, häll det över mozzerellaosten.
Vispa ihop ägg, grädde, salt och häll över köttfärsen, toppa med riven ost.
Gratinera i mitten på ugnen på 225°C i 35min. Servera med sallad och en klick creme fraiche.
Man kan variera denna paj i oändlighet, byt ut köttfärsen mot olika grönsaker, kyckling, kött, korv, skinka, ost bara fantasin som sätter gränser.
Tips! Ha bara broccoli eller blomkål i ...och vips så blir det ett perfekt tillbehör till köttet, fågeln eller fisken 😁
Går bra och frysa och är toppenmat att ha i lunchlådan 😉
Kram på er där ute 🤗🤗🤗
Förkokar du broccolin/blomkålen innan du kör in den ugnen som paj?