Lchf formbröd (fillimpa) med Minimalt av kolhydrater

Funderat och klurat och äntligen så har jag fått till det, fått till en bra brödsmet som jag kan göra formbröd av, vill även kunna göra bröd i husbilen (finns en mini ugn Omnia). Detta blev helt otroligt gott, lätt och skiva upp och faller inte sönder som många bröd med fröer i gör. 
Ca: 20 skivor ca: 1kh/skiva och 50kcal/skiva
200°
30x30min
Till en limpa:
1tsk salt
1msk linfrö
1msk sesamfrö
2msk chiafrö
2,5msk fiberhusk
2,5dl pofiber
2 tsk bakpulver
2,5dl filmjölk (går även bra med yoghurt, kvarg, grädde, kokosgrädde eller creme fraiche. Funkar blanda ihop en skvätt av alla, bara man kommer upp i 2.5dl)
6st stora ägg
Solrosfrön att toppa brödet med.
Blanda ihop alla torra ingredienser, knäck i äggen och häll i filmjölken, vispa ihop allt med elvisp.

Klä en avlång brödform med bakplåtspapper, häll sedan i smeten och toppa med solrosfrön. Sätt sedan in formen på gallret näst längst ner i ugnen på 200° i 30 minuter. Stäng av ugnen och låt brödet stå kvar på eftervärme i ca: 30 minuter.

Ta ut brödet och lägg det på ett galler och låt svalna under handduk.

Detta går utmärkt att rosta och frysa.
 
Tips! För att enkelt klä bröformen.... Blöt bakplåtspapperer i vatten och knöla ihop som en boll, väcka ut och klä bröformen 😊
 
 Kram på er där ute🤗🤗🤗
#1 / / Susannr:

Vilken storlek har du på formen?

Svar: 1.8L 25 x 10cm 😊
Yvette

#2 / / Ulla :

Hej!
Jag ser inte i brödreceptet hur många ägg det ska vara?

Svar: 6st ägg, det har nog hamnat under en annons...ibland poppar reklamen in mitt i😊
Yvette

#3 / / BRITT-MARIE:

Hej,
tror du man kan byta ut filmjölken mot något annat mejerifritt, t ex kokosgrädde?

Svar: Tror det går bra 😊
Yvette