LCHF-Minimalt av Kolhydrater utan Socker - december 2018

Nytt år, nya tag...

Nu närmar vi oss slutet på 2018, detta år har varit fyllt med massor av motgångar ...hela detta år har gått till att läka ihop allt som drabbat mig.
September 2017 hände allt mig, känns det som. Åker in akut för jag fick en stroke. Då upptäcktes att jag även haft en stroke tidigare och att jag har en tumör på höger sida på hjärnan och en cysta på tallkottköteln (sitter mitt i hjärnan), båda dessa är godartade men får inte växa. Någon månad senare så upptäcker dom att jag har fel på mitt hjärta, både förmaksfladder och flimmer, detta innebär att mitt hjärta slår alldeles för fort och ojämt. Kan ibland ha en vilopuls på 160 slag/minut. Jag har haft en otrolig tur som inte fått några fysiska men efter stroken, men lider av hjärntrötthet.
Nu till det possitiva...
Som jag skrev, detta år har gått till att läka. Min tumör och cysta har inte växt något, är fortfarande ca: 1cm stora. Jag har opererat hjärta och i dagsläget så slår det i sinusrytm ca: 60 slag/min. Lider fortfarande av hjärntrötthet men är övertygad om att detta kommer bli bättre nu när hjärtat mår bättre 😍
 
Sedan är jag övertygad om att min kost har hjälpt mig läka, framförallt så har jag gått ner i vikt. Har inte gått ner jättemycket och det har gått i snigelfart, men det beror nog på att kroppen haft fullt upp och att jag även mitt upp i allt detta hamnat i klimateriet. Men sammanlagt gått ner 11,5kg. Vågen stog still nästan ett helt år men så börja jag med 5:2 ala LCHF och har gått ner 4,5kg på ca: 4 veckor, snittar 1kg i veckan.
 
Nu ser jag fram emot ett friskare 2019 med nya krafttag och massor med god mat😋
Jag har startat en grupp på facebook där vi kan peppa varandra klicka HÄR.
 
Gott Nytt År till er alla 🍾🥂🎉
 
 
 
5:2 - Ablation - Lchf - Lchfmat - Lowcarb - Lowcarbhighfat - Lågkolhydratkost - Periodiskfasta
1

Jul med husbil....

Nu är vi ute med husbilen igen. Pyntat och gjort fint för att fira Jul i husbilen 🎄Lätt middag på första nattstoppet i Karlsborg, pannbiff med rödbetsallad...
 
Ni som följer mina 2-dagars menyer, jag kommer ta paus från dom till efter nyår. Men jag kommer fortsätta äta 5:2 ala LCHF fast vi är ute med husbilen, kommer bli en utmaning!
 
Vaknar till en underbar morgon 😍😍😍
 
Kram på er där ute 🤗🤗🤗
5:2 - Lchf - Lowcarb - Lowcarbhighfat - Lågkolhydratkost - Periodiskfasta

Fredag och helgen smyger sig på...

Äntligen fredag, dagen då jag ska väga och mäta mig. Jublar inte lika mycket som förra fredagen, har pms och känner mig stor som en kossa. Grinig? Jaaa kan man lugnt påstå, stackars sambon 😂 Han råkar illa ut fast han inget gjort ...eller förresten kanske just därför!?
 
Ja så till vågen, inget har hänt, helt nada! +0.5cm i midjan, där av kossan förmodligen. Men måste väl erkänna att jag borde vara nöjd, brukar gå upp i vikt runt 2-3kg i vätska innan mens ... Men vem sjutton kan vara nöjd med pms, hjärnan har bestämt sig för att vara negativ ...så det så!!!
 
Trevlig helg😍😍😍
 
Lånad bild!
 
Kram på er där ute och Trevlig helg 🤗🤗🤗
5:2 - Ketogenkost - Lchf - Lchfmat - Lowcarb - Lowcarbhighfat - Lågkolhydratkost - PMS - Periodiskfasta