Dag 36 Low Carb, 8x800kcal💪

Som ni flesta vet så har jag börjat köra 800kcal endast 2 dagar i veckan nu, jag kände att 5 veckor med 800 kalorier varje dag räcker för mig. Nu kör jag 2 dagar i veckan för hälsan, det är bra för kroppen att äta lite mindre ibland, om inte annat så är det helt naturligt. Jag kör fortfarande 16:8 eftersom min kropp är inställd på det och inte längre vill ha frukost, men däremot skriker efter mat vid lunch ...vilket gör att lunchen alltid smakar galet gott. Någon har sagt till mig att hunger är den bästa kryddan😜

En vinst jag gjort förutom att gå ner i vikt och se mycket piggare ut, jag har lärt mig känna skillnad på hunger och sug. 75% av gångerna så är jag inte hungrig jag är bara sugen, när hungern sätter in så är det mycket starkare signaler och när jag då äter så ger det en mycket större tillfredställelse och framförallt inget dåligt samvete. 

Till lunch blev det äggmuffins med parmaskinka och fetaost 178 kalorier 💪

1 ägg
2 skivor parmaskinka
10g fetaost
20g paprika
Sallad
20g paprika
20g gurka

Gör så här:
Ta en skinkskiva och lägg runt i en muffinsform (gör 2st), vispa ihop ett ägg med lite vatten och och dela upp i dom 2st skinkklädda muffinsformarna, ha i fintärnad paprika och smula i fetaost, in i ugnen på 200° i 15-20min. Man kan passa på och göra flera stycken och frysa in för att bara ta fram, perfekt snabb-lunch eller att ha med i matdosa 😉
 
Mellanmål kaffe med 2 rutor mörk choklad 70% ca 102 kalorier 💪
 
Till middag blev det Torskgratäng, dill & räkor 305 kalorier 💪

130g torsk
150g blomkål
20g färskost
20g räkor
1msk mjukost (Kavli mildost 7%)
1msk grädde
0,5tsk fond
2tsk dill (fryst hackad dill)

Gör så här:
 Koka blomkålen mjuk, slå bort vattnet och ställ tillbaka kastrullen på plattan och låt all vatten ånga bort, när allt vatten ånga bort ha i färskost, krydda med salt och vitpeppar och mixa slät, ha i mosen i en spritspåse.
Blanda ihop mjukost, grädde, fond och dill, ställ åt sidan...
Skär den tinade fisken i lagoma bitar och pressa ur så mycket vatten du kan och salta, lägg fisken i mitten på den ugnsfasta formen, spritsa mosen runt fisken och häll på dillsåsen på fisken, in i ugnen på 200° i 25-30min. Lägg på räkorna innan servering😋
Till kvällsfika blev det blåbärskvarg med 1msk kokosgrädde och ett koktägg 209 kalorier 💪
 
Dagen slutade på 794 kalorier💪 
 
 
Kram på er där ute 🤗🤗🤗
Dela och gilla gärna mina menyer 💞💞💞
Publicerat i 1😀 Mina tankar och dagar
Taggar: 16:8 / 5:2 / 8x800fasta / Lowcarb / Lågkalori / Lågkolhydratkost / Mat / Periodiskfasta