Dag 28 Low Carb, 8x800kcalđŸ’Ș

Imorgon Ă€r det invĂ€gning, kĂ€nns inte som jag gĂ„tt ner massor men allt som Ă€r minus gĂ€ller. Jag kĂ€nner mig sĂ„ mycket piggare nĂ€r jag Ă€ter sĂ„ hĂ€r och inte kĂ€nns det som jag gör avkall pĂ„ nĂ„got... nja saknar ett glas vin, Ă€lskar och ta ett glas till maten ibland. Men att vara utan det ett litet tag Ă€r inte jĂ€ttestor uppoffring för migđŸ„‚ men nĂ€r denna dag Ă€r slut sĂ„ hĂ€r vi gjort halva resan, bara 4 veckor kvarđŸ’Ș Det vill sĂ€ga om man kör i 8 veckor, redan nu finns det nog ni som börjat köra 800kcal 2 dagar i veckan.
 
Men hur kÀnner ni er nu nÀr vi Àr halvvÀgs?
 
Till lunch blev det krĂ€mig Broccoli och ostsoppa 152 kalorier đŸ’Ș

175 g broccoli
1 msk kavli mildost 7%
2.5dl vatten
1 msk grÀdde
1 tsk fond

Kryddor: 2krm lökpulver, 0.5krm grovmalen svartpeppar och lite salt.

Gör sÄ hÀr:
Jag brukar alltid passa pĂ„ och anvĂ€nda stammen pĂ„ broccolin jag skalar stammen med potatisskalare och en bukett för att dekorera med, skĂ€r i bitar och koka allt riktigt mjukt. SlĂ„ av vattnet men spar 2.5dl och slĂ„ tillbaka det i kastrullen (lĂ€gg broccolibuketten Ă„t sidan) ha i resten av ingredienserna och mixa soppan slĂ€t med stavmixer eller blender. HĂ€ll upp i djuptallrik och bryt smĂ„ bitar av broccolibuketten ... blir riktigt mycket soppa och vĂ€ldigt krĂ€mig, bara och njuta 😋
 
Till mellanmĂ„l 2 skinkrullar med 2 skivor ost i 105 kalorier đŸ’Ș
 
Till middag köttbullar i grĂ€ddsĂ„s med rotfrukter och pressgurka 353 kalorier đŸ’Ș
120g nötfÀrs
0.5tsk kokosolja
2msk grÀdde
1msk vatten
1tsk kalvfond (behövs 1tsk kalvfond att pensla biffarna sÄ +2kcal)
40g kÄlrot 
40g morot 
10g vinbÀr
25g gurka

Kryddor: mixpeppar och salt

Gör sÄ hÀr: Koka kÄlrot och morot. Rulla köttfÀrsen till smÄ köttbullar, pensla köttbullarna med lite kalvfond, stek i lite kokosolja pÄ hög vÀrme, dra ner pÄ vÀrmen nÀr ni fÄtt yta pÄ köttbullarna. Ha i grÀdde och kalvfonden och krydda om ni tycker det behövs, tycker ni sÄsen blir för tjock sÄ spÀ med vatten. Servera med lite vinbÀr och pressgurka... sÄ hÀr gör du sockerfri pressgurka, lag 0.5dl Àttika 12%, 2msk sukerin eller sötströ och 1,5dl vatten rör om och ha i gurka och dill eller persilja.

 
Till kvĂ€llsfika 2st paprikabĂ„tar 133 kalorier đŸ’Ș
100g paprika
2 skivor skinka
2 skivor ost
10g sallad
15g gurka
 
Dagen slutade pÄ 743 kalorier đŸ’Ș
 
Kram pĂ„ er dĂ€r ute đŸ€—đŸ€—đŸ€—
Dela och gilla gĂ€rna mina menyer 💞💞💞
Publicerat i 1😀 Mina tankar och dagar
Taggar: 16:8 / 5:2 / 8x800fasta / Lowcarb / LĂ„gkalori / LĂ„gkolhydratkost / Mat / Periodiskfasta