Dag 26 Low Carb, 8x800kcalđȘ
100g rostbiff
75g hyvlad vitkÄl
2msk grÀddfil
10g strimlad paprika
25g gurka
20g tomat
Kryddor: Grovmalen svartpeppar, vitlökspulver och salt
Gör sÄ hÀr:
Börja med att hyvla vitkĂ„l med en osthyvel. Blanda ihop vitkĂ„l, paprika, kryddor och grĂ€ddfil. Servera med rostbiffđ
130g torsk
10g smör
75g blomkÄl
1msk grÀdde
1msk grÀddfil
1tsk kapris
1tsk dill
Kryddor: vitpeppar och salt
Gör sÄ hÀr:
Stek torsken i smör till en innertemp pÄ 55°. Koka blomkÄlen lagom mjuk, slÄ bort vattnet och stampa blomkÄlen med en potatisstamp, slÄ pÄ grÀdde, krydda och rör om. Till sÄs blanda ihop grÀddfil, kapris, dill och lite salt.
0.5dl grÀdde
0.5dl vatten
1msk chiafrö
NĂ„gra droppar NiÄks stevia vaniljdroppar
0.5dl hallon
Gör sÄ hÀr:
Blanda ihop grĂ€dde, vatten, chiafrö med nĂ„gra vaniljdroppar. Rör om efter ca 30min, stĂ€ll sedan i kylen 4-6timmar. Toppa med hallon och njutđ