LCHF-Minimalt av Kolhydrater utan Socker - Lchf Hamburgebröd eller Brytbröd

Lchf Hamburgebröd eller Brytbröd

Blev så sugen på något ljustbröd att ha till hamburgaren, så på med bakförklädet och knåpa ihop en deg i lchf-anda. Jag brukar ha min hamburgare i isbergsallad men nu ville jag ha bröd. Tänkte det skulle bli lite käckt som brytbröd också, så la ihop bollarna. Detta blev ljuvligt gott och är otroligt enkelt och går snabbt och sno ihop 😉 
 
 
6st små bröd 2,5kh/st eller 4st stora 3,75kh/st
200° 16-18 min

1dl mandelmjöl
0,5dl kokosnötsmjöl
2msk skalad sesamfrö
2msk fiberhusk
1tsk bakpulver
0,5tsk salt
2ägg
1dl creme fraiche
20g smält kokosolja man kan ta annan olja eller fett om man vill.

Blanda alla torra ingredienser, ha sedan i resten och blanda om allt. Låt degen vila i 5min. Smörj händerna med lite rapsolja och forma 6st bollar och platta till dom lite om det ska vara hamburgebröd, ska ni göra Brytbröd gör bollar och lägg dom bredvid varandra (kloss mot kloss) jag gör dubbel sats 12st bollar när jag gör brytbröd. In i ugnen 200° i 16-18 min.

Låt svalna helt på galler innan servering.

Till frukost funkar dom utmärkt 😊
Servera med smör och ost....mums😋
 

Kram på er där ute 🤗🤗🤗

Kommentera här: