Ju kallare ute ju mysigare är sängen på morgonen...

Hösten är verkligen här nu. Jag har så svårt och hålla motivationen uppe när det är kallt och rått ute, jag vet att det känns friskt och skönt bara jag tar mig ur den varma sköna sängen på morgonen och tar min prommis. Vi ska inte tala om vad pigg och nöjd jag känner mig.
Sist skrev jag att jag gillar vågen, nu har den rackaren stannat upp igen! Synd att det inte är att bara byta batteri i den så den funkar igen. Men det är bara och kämpa på, så länge den inte klättrar upp så är jag nöjd.
 
Periodisk fasta 16:8 funkar perfekt, jag har inte lika mycket sug som tidigare. Jag funderar om jag ska skaffa en app och bokföra vad jag äter, penna och papper känns inte lika hippt😉 Funkar klockrent med den strikta lchf, dom enda avsteg jag gjort är att baka LCHF mumsmums, åt en och den gav inte många kolhydrater. 
 
Ja och så går jag i väntans tider, tappa inte hakan! Jag är inte med barn 😂 Jag väntar på att få en tid för operation på hjärtat. Dom ska göra en ablation, gå in och bränna/frysa dom signaler till hjärtat som gör att jag har mitt förmaksfladder/flimmer. Blivit lovad eller preliminärt lovad i sluten på oktober eller början på november. Gud vad jag längtar till det är gjort. Har väntat sen november förra året att det ska hända något....
Nu äntligen så är det på g 👍
 
Dessa vackra rådjur är ett foto från i somras😍
 
Kram på er där ute 🤗🤗🤗
#1 / / Hanna Karlsson:

Jag har också svårt att komma upp på morgnarna. Särskilt nu när det är så mörkt. Hoppas att operationen går bra.

Svar: Tack 😘
Yvette