Stuvad morotspagetti, vitkål mm

Man kan stuva vad man vill, vitkål, butternut, kålrotspagetti, blomkål, broccoli, spenat ja vad man vill 😉
Här är det dill och hackade ägg i vitkålstuvningen. 😋
 
 Stuvning 2 port
Tar Philadelphia ost, ca 50-75g, och så tar jag en skvätt grädde, lite lagom så jag får rätt tjocklek på såsen. Tillsätt salt och vitpeppar... krydda med det som faller en i smaken.
 
Koka morotspagetti eller det man valt i 3-4 min, slår det i ett durkslag så det får rinna av. Gör stuvningen på sidan om i en kastrull, när jag fått rätt tjocklek på såsen, häller jag i morotspagetti, vänder ner dom i den varma såsen, inte rör om 😀 
Dillstuvad vitkål med stekt torskrygg 😊 vad som är gott, hacka kokt ägg och vänd ner i stuvningen 😋
 
Publicerat i / • Lchf Stuvning
Taggar: Lchf / Lchfmat / Lowcarbhighfat