Jaaaa äntligen, det funkar....

Nu är jag lycklig, det funkar verkligen! Alltså jag har varit på denna platå så länge nu att jag trodde att jag inte kan gå ner i vikt, fast jag har massor att ta av (minst 15kg).
 
Vad vågen visar är -1,6kg och 3,5cm bort i midjan, nästan så jag inte tror på det själv😂 Jag mätte om 3 gånger ...stämmer 3,5 cm det är helt otroligt! Var jag svälld innan... eller?! Jag har ätit lchf länge så jag har inte tappat det traditionella cm som man annars gör i början på lchf som vatten mm, detta är annat. Hur som är jag så glad och detta sporrar mig att fortsätta nästa vecka också.
 
Ni som hakat på och kör 5:2 ala LCHF med mig,  hur har det gått för er?
 
Jag kommer på mina 2-dagar äta 500 kalorier med ägg som bas, för variation kommer jag lägga till naturliga kalorisnåla livsmedel, ej light produkter (vill man använda light produkter så helt ok, men jag väljer bort det.) Jag ska redovisa mina 2-dagar här, kanske någon kan tycka mina menyer ser goda ut och blir inspirerade. Jag skrev att jag kommer köra 2-dagar tisdag och torsdag men kommit på att måndag och torsdag passar mig bättre.
 
Nu på morgonen firade jag med att äta en rejäl frukost. Stekt muggbröd med massor av pålägg ...attans så ljuvligt gott det var 😍
 
Länk till Muggbröd HÄR 👈 klicka!
Sambon och jag delade på ett 😉
Kram på er där ute 🤗🤗🤗