Äta mig frisk Del 3

Börjar man titta på mat och grönsaker så blir man ännu mera rädd, genmanipulerad och ingredienser som är rent gift ...små mängder, visst, men vad händer om man äter just den produkt ofta. Det man först och främst kan börja med är att sluta äta socker och vittmjöl som är den största boven för alla metaboliska sjukdomar. Kan rekommendera Ett sötare Blod av Marianne Fernholm.  Jag har redan slutat med socker och äter minimalt av kolhydrater, nu är mitt mål att äta så ekologiskt som möjligt också. Satsar på svenskt närproducerat kött (för att vara säker på att djuret haft det bra). Nu vet jag att många säger att bara för att det är svenskt betyder inte att dom haft det bra ...sant! Men en vägledning till att det kan vara så, jag brukar köpa närproducerat och vilt ...med närproducerat så har vi här tre gårdsbutiker i närheten som vi kan handla kött på. Köper även mina ägg direkt från gården. Ingen får se det jag skriver som pekpinne, jag skriver vad jag tror på och vill absolut inte påstå att folk gör fel, var och en gör som dom själva vill och mår bra av.
 
Något jag kan sakna är frukt, någon sa att det kan möjligtvis ätas som godis. Men vet inte om det är så smart heller. Först och främst så triggar det sötsuget, sen så innehåller frukt mycket mer fruktsocker nu. På kostdoktorns sida så får man en bra beskrivning vad som hänt. Svenska äpplen innehåller mindre, så vill man unna sig äppelpaj så ska det vara på svenska äpplen.
 
Kram på er där ute 🤗🤗🤗